ARHEOLOŠKE ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA OTROKE

Za vaše slavljence smo pripravili nepozabno doživetje.  Praznovanje rojstnega dne, kjer  lahko za kratek čas postanejo radovedni raziskovalci preteklosti – pravi arheologi! 

Animatorji otroke vključujejo v različne aktivnosti glede na izbrani paket, tako da uresničijo otrokove potrebe po gibanju, ustvarjanju in druženju.

Program je primeren za otroke od 5 do 12 let.

Program/cena vključuje:

o Celostno podobo zabave : vabila za povabljence, dekoracijo, pogrinjek, darilo za slavljenca in presenečenje za vse povabljene.

o 2 urno animacijo v izbrani tematiki.

o 2 animatorja: na zabavi sta vedno prisotni najmanj 2 odrasli osebi, ki poleg animacije skrbita tudi za varstvo otrok.

o Cd s fotografijami

o Material za arheološko in ustvarjalno delavnico.

 

Čas na arheološki delavnici bodo otroci preživljali ustvarjalno. Vsebina arheološke delavnice je odvisna od vsebine izbranega paketa. Izbirate lahko med:

  • Na dvorišču prazgodovinske vasi
  • Mladi arheolog

 

Za otroke pripravimo pogostitev s tematsko obarvanim pogrinjkom. Prigrizek je vključen v ceno. Izbirate lahko med dvema različnima prigrizkoma. Tortico lahko prinesete sami ali pa vam jo ob doplačilu 10 € priskrbimo mi. Nudimo tortice na palčki ali cakepops, ki so hit vsake rojstnodnevne zabave.

Po pogostitvi sledi druženje ob zabavnih otroških igrah izbranih iz bogate zakladnice otroških iger sveta, brez pripomočkov oz. s predmeti iz vsakdana in narave. Otroci skozi igro razvijajo različne spretnosti in doživijo kako so se igrali otroci starega Rima, Egipta, Vikingov ali indijanskih plemen iz Nove Mehike: gibalne igre, skupinske igre, družabne igre s kamenčki in frnikulami, kubb, igre z žogo, ristanc. Zabavne otoške igre so odlična popotnica za kvalitetno preživljanje prostega časa.

Z dovoljenjem staršev rojstnodnevno zabavo tudi fotografiramo in fotografije na cd-ju pošljemo v 5 delovnih dneh po zabavi na slavljenčev naslov.

120 € za 10 otrok. Vsak dodatni otrok 5 € doplačila (če je skupina manjša od 10 otrok, se vseeno zaračuna minimalna cena 120 €).

Praviloma zabave organiziramo ob koncu tedna, ob vnaprej dogovorjenem terminu. Priporočamo, da se željeni termin rezervira vsaj 7-10 dni prej. Rezervacija se potrdi dva dni pred izvedbo zabave. Zabave trajajo 2 uri, izvajamo pa jih na naši stalni lokaciji v industrijsko poslovni coni Pržan, Cesta Andreja Bitenca 68 (končno postajališče LPP št. 7 smer Šiška). Na voljo je veliko parkirišče. V toplih mesecih se družimo na prostem, drugače v naših notranjih prostorih. Prostor je varen, primerno urejen, z dostopom do kuhinje in sanitarij. Ves čas trajanja zabave sta ob otrocih prisotni najmanj dve odrasli osebi, ki poleg animacije skrbita tudi za varstvo otrok.