Vsi otroci se radi igrajo. V času računalniških iger smo mogoče že malo pozabili, kako so se igrali naši dedki in babice. Preprosta igra brez pripomočkov ali s predmeti iz narave in vsakdana na različne načine razvija in spodbuja naše otroke.  In jim je v veliko zabavo!

 

[engine_tabs] [engine_tab title=”Etnološko obarvane delavnice”] Na delavnicah bomo spoznavali, kako so se igrali otroci v preteklosti in kako se igrajo otroci različnih kultur in ljudstev. Kako je lahko preprosto! Igrali se bomo s kamenčki in frnikulami, ristanc, različne gibalne in skupinske igre s celega sveta, nogomet z gumbi, igre z vrtavko, … Delavnice bodo potekale vsako drugo soboto v naših stalnih prostorih Pržan. Prosimo, da se na delavnice predhodno prijavite vsaj tri dni prej.

Trajanje: 2 uri. 

Cena: 5 € na otroka, za večje skupine po dogovoru. V ceno je vključen material, animator in prigrizek.

Vabljeni! Igrajmo se skupaj! [/engine_tab] [/engine_tabs]

[engine_tabs] [engine_tab title=”Praustvarjalnica“] Pridruži se nam v praustvarjalnici in si izdelaj svojo fibulo, ogrlico, kot so jih nosile rimske žene, preizkusi se v lončarski umetnosti ali si izdelaj bojevniško čelado.

Trajanje: od 1- 2 šolski uri.

Cena: 5 € na otroka, za večje skupine po dogovoru. V ceno vključen material, animator in prigrizek.

[/engine_tab] [/engine_tabs]


Otroci se igrajo na naši stalni lokaciji v industrijsko poslovni coni Pržan, Cesta Andreja Bitenca 68 (končno postajališče LPP št. 7 smer Šiška). Na voljo je veliko parkirišče. V toplih mesecih se družimo na prostem, drugače v naših notranjih prostorih. Prostor je varen, primerno urejen, z dostopom do kuhinje in sanitarij. Ves čas trajanja zabave sta ob otrocih prisotni najmanj dve odrasli osebi, ki poleg animacije skrbita tudi za varstvo otrok.